Fitoni më shumë tregti

Ju jeni gati për të zhbllokuar:
Premium Full Access 10 tregues 20+ Tools Cancel Anytime 24/7 Live Support Safe & Secure Checkout. Money Back Guarantee Instant Access Price will Never Change VIP Discord Group Weekly Videos Live Sessions

Zgjidh anëtarësinë

Për fillestarët
Anëtarësia bazë

$67

Bli treguesin e shitjeve
Treguesi i divergjencës
Grupi VIP në mosmarrëveshje
Mbështetja 24/7 Premium
Për të gjithë
$159
Pro
Anëtarësia

$99

12 Treguesit
Tregues të rinj
Grupi VIP në mosmarrëveshje
Mbështetja 24/7 Premium
Për tregtarët e mençur
Tremujore
Anëtarësia

$240

12 Treguesit
Tregues të rinj
Grupi VIP në mosmarrëveshje
Mbështetja 24/7 Premium
KOHË E KUFIZUAR
$2499
Jetë
Anëtarësia

$699

12 Treguesit
Hyrja e parë
Tregues të rinj
AutomatedTrader.com
Grupi VIP në mosmarrëveshje
Mbështetja 24/7 Premium
TANI I KYÇUR

Kontrollo këto përgjigje.

Ne jemi gjithmonë duke shtuar më shumë mjete për tregtimin tuaj që është arsyeja pse ju duhet të upgrade në LIFETIME!

Punon në të gjitha Crypto's, Forex, Stocks, Altcoins, Indexes, dhe metalet pasi që punon me të dhënat e linjës trend.

Ky tregues nuk është Repaint! Në fakt, asnjë nga treguesit ose strategjitë tona të botuara nuk do të rishqyrtojë!

Mjetet që ne sigurojmë janë plotësisht të personalizueshme dhe mund të përshtaten me çdo stil tregtie. 1m, 5m, 30m, 1H, 4H, 1D, 1W, etj.

Ju mund të përdorni treguesit tanë për skalping, tregtim swing, ose edhe për opsionet tregtare si.

Ju mund të përdorni Treguesit e Sinjaleve të Besuara me një llogari të lirë TradingView, por mbani parasysh, me një llogari të lirë ju mund të vendosni vetëm një vigjilencë të gjallë dhe të keni vetëm deri në tre tregues në grafikun tuaj aktiv në një kohë. Nëse dëshironi më shumë alarme thjesht përmirësohuni në një pro ose premium. 

Pasi të jeni regjistruar ju lutem lejoni disa orë që ne t'ju japim akses në backend edhe pse duhet të duhen vetëm disa minuta nëse keni dhënë përdoruesin tuaj të saktë tradingview në checkout. 

Jo, çmimi që firmose është çmimi që do të mbash! Kjo është arsyeja pse ju duhet të përfitoni nga çmimi special i ulët tani! Ne do të rrisim çmimin ndërsa rritemi dhe kemi mjete shtesë të shtuara në faqen tonë të internetit.

Po, në të vërtetë kemi më shumë se 120 video që u tregojnë përdoruesve se si t'i përdorin mjetet tona mahnitëse. Ju mund të gjeni ato në kanalin tonë youtube dhe ne jemi gjithmonë duke lëshuar përmbajtje të reja. 

Ne kemi shumë të lehtë për të ndjekur tutorials & udhëzues për ju për të përdorur si një fillestar dhe për të marrë ju filluar në rrugën e duhur.

Anullimi është shumë i lehtë edhe pse ju do të dashuroni treguesit tanë dhe do të përfundoni duke marrë anëtarësimin gjatë jetës Login ose na mesazh direkt në support@trustedsignalspremium.com për të anulluar anëtarësimin tuaj VIP. 

Politika jonë e rimbursimit zgjat 3 ditë Nëse kanë kaluar 3 ditë që nga blerja juaj e parë, ne nuk mund t'ju ofrojmë një rimbursim të plotë.

 Ne nuk jemi të detyruar të përpunojmë një rimbursim në asnjë rrethanë tjetër duke përfshirë rastin që keni harruar për rinovim auto të abonimit tuaj. 

Ne dërgojmë përkujtues para çdo cikli faturimi dhe është përgjegjësia juaj e vetme për të menaxhuar abonimin tuaj përpara rinovimit duke prentuar në ose duke dërguar email support@Trustedsignals.com

Rendit i kompeletuar

Edhe një pyetje...