Posta e Instagramit Blue Electronic Promo
Luaj Video

HYNI DHE DILNI TREGTI PA MARRË VENDIME IMPULSIVE...

Treguesit e tregtisë botërore #1! 🔥

Nuk do të pendohesh që u bashkove me familjen TS! 📈

PSE TË ZGJEDHËSH SINJALE TË BESUARA?

Kemi planifikuar shumë për anëtarët VIP!
Seminare Ditore – Akademia – Live Sessions – 1 on 1's – Shumë Tregues të Rinj – Udhëzues strategjie – Quizzes – Partnerships – Account Giveaways – Android and ios Community App – Automated Trading BOT – dhe disa gjëra të tjera që as nuk mund t'i përmendim ende! 😉 ÇDO GJË QË TË DUHET PËR TË MPREHUR SHPATËN 🗡️ TËNDE DHE PËR TË ZOTËRUAR TREGJET!

FILLONI TË FITONI MË SHUMË TREGTI! 

Posta e Instagramit Blue Electronic Promo

QËNDRONI NË FITIMIN E ZANATEVE MË GJATË TË MBYLLIM ZANAT E HUMBJES MË SHPEJT!

Mëso si të nxjerrësh dobi në të dyja drejtimet! Shtoni këto Mjete Thelbësore në arsenalin tuaj të tregtisë për të përshpejtuar ju në nivelin e ardhshëm, të bëhet një tregtar fitimprurës sot. Treguesit e vetëm të tregtisë që do të keni nevojë ndonjëherë.

MJETE TË FUQISHME
PËR ÇDO STIL TREGTARI!!

Rregullime të personalizuar për Scalpers, intraday, tregtarët swing dhe madje edhe mbajtëset e çantave afat-gjata! Ky grup i mahnitshëm mjetesh ka gjithçka që ju duhet për të zhvilluar një strategji vrasëse!
U ndërtua komuniteti i VIP -ave
PËR TREGTARËT NGA TREGTARËT! 📈

KOHË E LARTË PREMIUM
ALARME PËR MOSMARRËVESHJET

Bashkohu me një grup tregtarësh që kanë parë fitimet e tyre të shpërthejnë me sinjale të besuara . Mbi 80% e alarmeve tona tregtare kanë çuar në një rezultat tregtar fitimprurës. Këto rregullime 
Projektim pa titull (4)

ALARMET E INSTALIMIT
NË ÇDO TABELË!

Merrni alarme në kohë reale në çdo afat kohor! Këto tregues mund të ngrihen si Live Alerts direkt në Tradingview kështu që ju mund të dini se çfarë tregu është duke bërë në çdo kohë! E bën tregtinë në 1000x më të lehtë! 
7

BËHU TREGTAR FITIMPRURËS!

TREGUESIT MË TË PËRPARUAR NË PLANET TË GJITHË PLOTËSISHT TË PERSONALIZUAR

Shumë veçori mund të lidhen me strategjinë tuaj, pavarësisht nëse ju pëlqejnë shumë alarme ose vetëm disa në ditë. Plus ne jemi gjithmonë të përditësuar dhe duke shtuar tregues të rinj për anëtarët tanë VIP! 

HYRJE E PLOTË

Ky anëtarësim Premium përfshin 10 tregues kryesorë dhe mbi 20 mjete shtesë të projektuara për t'ju ndihmuar të zhvilloni strategjinë tuaj të tregtisë fituese dhe t'ju japë këtë konfirmim shtesë mbi idetë tuaja tregtare. Punon në të gjitha Crypto's, Forex, Stocks, Altcoins, Indexes, dhe Metals pasi që punon me tradingview.

10+

TREGUESIT

#1 Treguesit në Tradingview 📈 

20+

MJETE SHTESË

 E lehtë për t'u përdorur ✅

10K+

TREGTARË TË LUMTUR

Bashkësi 👍 e mosmarrëveshjeve aktive

ZGJIDH ANËTARËSINË

Anullo çdo herë në një klikim nga brenda llogarisë tënde.

Anëtarësia mujore

💎 PRIMET E SINJALEVE TË BESUARA

🏆 HYRJE E PLOTË 

Çmimi juaj nuk do të ndryshojë kurrë / Anulloni në çdo kohë

Tremujore
Anëtarësia

💎 PRIMET E SINJALEVE TË BESUARA

🏆 HYRJE E PLOTË 

Çmimi juaj kurrë nuk do të ndryshojë / Anulloni në çdo kohë

Anëtarësia vjetore

💎 PRIMET E SINJALEVE TË BESUARA

🏆 HYRJE E PLOTË

Çmimi juaj kurrë nuk do të ndryshojë / Anulloni në çdo kohë

Jetë
Anëtarësia

💎 PRIMET E SINJALEVE TË BESUARA

🔥 HYRJE E PLOTË + NISJE 🔥 TË ARDHSHME

KY ÇMIM 60% I SHITJES PËRFUNDON SË SHPEJTI 

DOBI PËRGJITHMONË!

ANËTARËT E JETËS MARRIN HYRJEN E PARË NË SINJALET E BESUARA TË BOTIT TË TREGTISË SË 🤖 MAKINAVE

TS_BOT (1)

KOHË E KUFIZUAR!

8
Promo TS (4)

BASHKOHU ME DISKKORDIN TONË VIP!

Ne po krijojmë më shumë se një Komunitet Tregtar! Familja e Sinjaleve të Besuara përfaqëson një grup individësh të ngjashëm me mendje me ëndrra për të ofruar një të ardhme më të mirë duke përdorur fuqinë e teknologjisë. Me kaq shumë partneritete dhe projekte në veprat që mund të bashkohesh edhe sot! 

ÇOJE TREGTINË NË NIVELIN TJETËR

Guidat & Kurthet

Rendit i kompeletuar

Edhe një pyetje...