🏆 Ndërtuar për Tradingview Çdo Trader Swing Tregtarët Forex Tregtarët Crypto Tregtarët e Aksioneve Scalpers Investitorët Fitimet Hodlrs

12 Tregues 20+ mjete - Diskoteka VIP - Video javore - Ide tregtare

Up grad e Your Charts With Power ful I nd ica Tor s 📈

Rregullimi kërkon vetëm minuta! Mjete të projektuara për t'ju ndihmuar të zhvilloni sistemin tuaj të tregtisë.

Mjete të projektuara për t'ju ndihmuar të zhvilloni sistemin tuaj të tregtisë dhe të bëheni një tregtar më i qëndrueshëm fitimprurës!

E lehtë për t'u përdorur
Sinjale që funksionojnë!

Miqësor për përdoruesit dhe plotësisht i personalizuar
besuar nga më shumë se 10k+Tregtarë fitimprurës
12 Treguesit
E personalizueshme
20+ Ndërtuar në vegla
Alarme të gjalla
Skanerë
Mosmarrëveshje Vip
Video javore

Mjete të fuqishme për stilin e tregtarit!

Aksione, forex, kripto, opsione, të ardhme, çdo treg.

BËRË PËR TREGTARËT E VËRTETË1

Konfirmim shtesë ju duhet të jetë fitimprurës!

Sa më i lartë të jetë reaktiviteti, më pak tregtojnë në tabelë. Perfekte për të gjitha strategjitë. Shih tregjet ashtu siç dëshiron!

Rregullimet e personalizuar
Skalpë (Skalpra —)
Tregtarët e lëkundjeve
Tregtarët e veprimeve të çmimeve
HODLERËT

Ju merrni qasje në Sinjalet e besuara 12 tregues 20+ Tools VIP Discord Javore Videot blejnë Alerts Trend Meter Auto Support Resistance Auto Highs dhe Lows 11-1 Divergjenca Oscillator Tregu Skaneri i Monedhës 🔥 Forca snajper Mbështetje Snajper TS Scalper Doji Scalper Dynamic Take Profit Muti Timetable Indicator

Fut > dil në treg pa marrë vendime 🎯 impulsive

Kemi planifikuar shumë për anëtarët VIP!

Seminare Ditore - Akademia - Live Sessions - 1 on 1's - Shumë Tregues të Rinj - Udhëzues strategjie - Quizzes - Partneritete - Account Giveaways - Android dhe ios Community App - Automated Trading BOT - dhe disa gjëra të tjera që as nuk mund t'i përmendim ende!

Çdo gjë që ju duhet për të zotëruar tregjet! 📈

S'ka repaint
Shfaq prirjet
Konfirmime të shumta
Hyrje snajperi
Përmbysja e njollave

Instalo alarmet në çdo grafik

Merrni alarme në kohë reale në çdo afat kohor! Këto tregues mund të ngrihen si Live Alerts direkt në Tradingview kështu që ju mund të dini se çfarë tregu është duke bërë në çdo kohë! E bën tregtinë në 1000x më të lehtë! 
7

Treguesit më të avancuar + Të gjithë plotësisht të personalizuar

Shumë veçori mund të lidhen me strategjinë tuaj, pavarësisht nëse ju pëlqejnë shumë alarme ose vetëm disa në ditë. Plus ne jemi gjithmonë të përditësuar dhe duke shtuar tregues të rinj për anëtarët tanë VIP! 

Qëndroni në fitimin e zanateve më gjatë & Close Losing trades më shpejt!

Mëso si të nxjerrësh dobi në të dyja drejtimet! Shtoni këto Mjete Thelbësore në arsenalin tuaj të tregtisë për të përshpejtuar ju në nivelin e ardhshëm, të bëhet një tregtar fitimprurës sot. Treguesit e vetëm të tregtisë që do të keni nevojë ndonjëherë.

Alarmet e ndërprerjeve premium të kornizës së kohës

Bashkohu me një grup tregtarësh që kanë parë fitimet e tyre të shpërthejnë me sinjale të besuara . Mbi 80% e alarmeve tona tregtare kanë çuar në një rezultat tregtar fitimprurës.
Projektim pa titull (4)
Fitoni më shumë tregti

Ju jeni gati për të zhbllokuar:
Premium Full Access 10 tregues 20+ Tools Cancel Anytime 24/7 Live Support Safe & Secure Checkout. Money Back Guarantee Instant Access Price will Never Change VIP Discord Group Weekly Videos Live Sessions

Zgjidh anëtarësinë

Për fillestarët
Anëtarësia bazë

$67

Bli treguesin e shitjeve
Treguesi i divergjencës
Grupi VIP në mosmarrëveshje
Mbështetja 24/7 Premium
Për të gjithë
$159
Pro
Anëtarësia

$99

12 Treguesit
Tregues të rinj
Grupi VIP në mosmarrëveshje
Mbështetja 24/7 Premium
Për tregtarët e mençur
Tremujore
Anëtarësia

$240

12 Treguesit
Tregues të rinj
Grupi VIP në mosmarrëveshje
Mbështetja 24/7 Premium
KOHË E KUFIZUAR
$2499
Jetë
Anëtarësia

$699

12 Treguesit
Hyrja e parë
Tregues të rinj
AutomatedTrader.com
Grupi VIP në mosmarrëveshje
Mbështetja 24/7 Premium
TANI I KYÇUR

Përdorues të vërtetë

SHQYRTIME ⭐⭐⭐⭐⭐ TË VËRTETA

Shikoji këto dëshmi

Bashkohu me një grup tregtarësh që kanë parë fitimet e tyre të shpërthejnë me sinjale të besuara . Mbi 80% e alarmeve tona tregtare kanë çuar në një rezultat tregtar fitimprurës.
Zhblloko hyrjen

Kontrollo këto përgjigje.

Ne jemi gjithmonë duke shtuar më shumë mjete për tregtimin tuaj që është arsyeja pse ju duhet të upgrade në LIFETIME!

Punon në të gjitha Crypto's, Forex, Stocks, Altcoins, Indexes, dhe metalet pasi që punon me të dhënat e linjës trend.

Ky tregues nuk është Repaint! Në fakt, asnjë nga treguesit ose strategjitë tona të botuara nuk do të rishqyrtojë!

Mjetet që ne sigurojmë janë plotësisht të personalizueshme dhe mund të përshtaten me çdo stil tregtie. 1m, 5m, 30m, 1H, 4H, 1D, 1W, etj.

Ju mund të përdorni treguesit tanë për skalping, tregtim swing, ose edhe për opsionet tregtare si.

Ju mund të përdorni Treguesit e Sinjaleve të Besuara me një llogari të lirë TradingView, por mbani parasysh, me një llogari të lirë ju mund të vendosni vetëm një vigjilencë të gjallë dhe të keni vetëm deri në tre tregues në grafikun tuaj aktiv në një kohë. Nëse dëshironi më shumë alarme thjesht përmirësohuni në një pro ose premium. 

Pasi të jeni regjistruar ju lutem lejoni disa orë që ne t'ju japim akses në backend edhe pse duhet të duhen vetëm disa minuta nëse keni dhënë përdoruesin tuaj të saktë tradingview në checkout. 

Jo, çmimi që firmose është çmimi që do të mbash! Kjo është arsyeja pse ju duhet të përfitoni nga çmimi special i ulët tani! Ne do të rrisim çmimin ndërsa rritemi dhe kemi mjete shtesë të shtuara në faqen tonë të internetit.

Po, në të vërtetë kemi më shumë se 120 video që u tregojnë përdoruesve se si t'i përdorin mjetet tona mahnitëse. Ju mund të gjeni ato në kanalin tonë youtube dhe ne jemi gjithmonë duke lëshuar përmbajtje të reja. 

Ne kemi shumë të lehtë për të ndjekur tutorials & udhëzues për ju për të përdorur si një fillestar dhe për të marrë ju filluar në rrugën e duhur.

Anullimi është shumë i lehtë edhe pse ju do të dashuroni treguesit tanë dhe do të përfundoni duke marrë anëtarësimin gjatë jetës Login ose na mesazh direkt në support@trustedsignalspremium.com për të anulluar anëtarësimin tuaj VIP. 

Politika jonë e rimbursimit zgjat 3 ditë Nëse kanë kaluar 3 ditë që nga blerja juaj e parë, ne nuk mund t'ju ofrojmë një rimbursim të plotë.

 Ne nuk jemi të detyruar të përpunojmë një rimbursim në asnjë rrethanë tjetër duke përfshirë rastin që keni harruar për rinovim auto të abonimit tuaj. 

Ne dërgojmë përkujtues para çdo cikli faturimi dhe është përgjegjësia juaj e vetme për të menaxhuar abonimin tuaj përpara rinovimit duke prentuar në ose duke dërguar email support@Trustedsignals.com

BASHKOHU ME DISKKORDIN TONË VIP!

Ne po krijojmë më shumë se një Komunitet Tregtar! Familja e Sinjaleve të Besuara përfaqëson një grup individësh të ngjashëm me mendje me ëndrra për të ofruar një të ardhme më të mirë duke përdorur fuqinë e teknologjisë. Me kaq shumë partneritete dhe projekte në veprat që mund të bashkohesh edhe sot! 

Rendit i kompeletuar

Edhe një pyetje...